Heibosstraat 17, 3391 Meensel-Kiezegem
Tel +32 16 63 32 35  Fax +32 16 63 00 95
info@fruitvanhellemont.be


Ma-vrij 9u-12u & 12u30-17u30

Zaterdag 9u-12u

Team PDF Afdrukken E-mail

André Vanhellemont

De vader des huizes.  Hij heeft samen met Jeannine het bedrijf opgericht.  Momenteel verzorgt André voornamelijk het transport van en naar de Belgische Fruitveiling.  Hij is tevens ondervoorzitter in de raad van bestuur van diezelfde veiling.  Door zijn jarenlange inzet ter promotie van het fruit in het Hageland is hij sinds 2004 maarschalk in de Keizerlijke Commanderie van de Edele Haspengouwse Fruyteniers en hun Gastronomie.

 

Jeannine Nijs

De drijvende kracht achter de eigen streekproducten.  Zo is de Hagelandkoffie een eigen brouwsel en worden zowel de appel- en perenconfituur, als de peren van ’t huis gemaakt op basis van recepten van haar moeder.  Ook elke rondleiding vertelt ze met evenveel enthousiasme waardoor het aangenaam luisteren is naar het verhaal achter het bedrijf.

Mario Vanhellemont

Sinds 1996 mee in het bedrijf gestart.  Onder zijn impuls was het bedrijf één van de eerste in het Hageland die op een milieuvriendelijke manier ging telen.  Ook nu nog volgt hij de nieuwste teelttechnische systemen op.  Tijdens bedrijfsbezoeken en op beurzen weet hij door zijn vlotte babbel iedereen te boeien.

Gert Vanhellemont

Na zijn marketing opleiding heeft hij besloten om vanaf 2003 mee in het bedrijf te werken.  Hij heeft de taken van het sorteercentrum overgenomen van zijn moeder zodat zij zich meer kon concentreren op de streekproducten en bedrijfsbezoeken.  Maar ook de streekproducten laten hem niet onberoerd.

 

KERSEN!

Nu ook lekkere zoete kersen in onze winkel en automaat!

Siro'nade

Maak uw eigen limonade met de homemade Siro'nade.  Er is keuze uit 3 smaken, munt-limoen, citroen-gember en framboos-limoen.  Geen additieven en dat proef je!

JOYN

U kan ook bij ons terecht met een JOYN-kaart.  Dit is 1 klantenkaart bruikbaar bij verschillende handelszaken.  Spaar mee en ontdek onze voordelen.

 

Meer weetjes...

Onze producten

Geschenkmanden

Nog in onze winkel