Heibosstraat 17, 3391 Meensel-Kiezegem
Tel +32 16 63 32 35  Fax +32 16 63 00 95
info@fruitvanhellemont.be


Ma-vrij 9u-12u & 12u30-17u30

Zaterdag 9u-12u

Producten Taste our Quality
Appel-Perensap - Taste our Quality PDF Afdrukken E-mail

70% Appelsap, uitsluitend geperst van eigen geteelde Braeburn en Granny Smith, met 30% perensap van Conférence.  Zonder toevoeging van suikers of bewaarmiddelen.

Verkrijgbaar in: 20cl (€ 1,10/fles)

Nu ook mogelijk via onze webshop!

 
Appel-Kersensap - Taste our Quality PDF Afdrukken E-mail

75% Appelsap, uitsluitend geperst van zorgvuldig geselecteerde Marnica-appels, met 25% kersensap.  Zonder toevoeging van suikers of bewaarmiddelen.

Verkrijgbaar in: 20cl (€ 1,30/fles)

Nu ook mogelijk via onze webshop!

 
Appeladvokaat - Taste our Quality PDF Afdrukken E-mail

Advokaat op basis van onze Jonagold.  Een echte lekkernij.

Verkrijgbaar in: 50cl (€ 13.50) - 14° alc.

Nu ook mogelijk via onze webshop!

 
Perenlikeur - Taste our Quality PDF Afdrukken E-mail

De perenlikeur is minder sterk dan de perenjenever. Voor deze likeur hebben wij gekozen om ze te maken van de Durondeau-peer.

Verkrijgbaar in: 50cl (€ 16.00) - 22° alc.

Nu ook mogelijk via onze webshop!

 
Appellikeur - Taste our Quality PDF Afdrukken E-mail

Deze likeur is het zusje van de Jonagoldjenever. Er zit minder alcohol in waardoor iedereen het wel weet te appreciëren.

Verkrijgbaar in: 50cl (€ 16.00) - 19° alc.

Nu ook mogelijk via onze webshop!

 
Appel-Venkelconfituur - Taste our Quality PDF Afdrukken E-mail

Appel-Venkelconfituur, een zeer geslaagde combinatie.  Een lekkere confituur met een fris kleurtje in een verfijnde verpakking.

Verkrijgbaar in: 200g (€ 3.50/pot)

Nu ook mogelijk via onze webshop!

 
Appelsap - Taste our Quality PDF Afdrukken E-mail

Appelsap, uitsluitend geperst van zorgvuldig geselecteerde Marnica-appels in een stijlvolle fles.  Zonder toevoeging van suikers of bewaarmiddelen.

Verkrijgbaar in: 75cl (€ 2.50/fles), 20cl (€ 1,10/fles)

Nu ook mogelijk via onze webshop!

 
Jonagold - Taste our Quality PDF Afdrukken E-mail

Enkel de allerbeste Jonagold krijgt ons 'Taste our Quailty' label.  Jonagold is een appel met een felle oranjerode blos. Die blos zorgt - samen met de natuurlijke geelgroene achtergrond - voor een bijzonder aantrekkelijke kleurschakering.  Het vruchtvlees van de Jonagold heeft een lichtgele kleur, is stevig en zeer sappig met een aangename zoetzure smaak. Door zijn gezonde dosis vitaminen en mineralen - onder meer calcium, kalium en ijzer - vormt Jonagold een smakelijke bijdrage tot een goede gezondheid. Hij is ideaal om te eten uit het vuistje of om te gebruiken in bereidingen.

Verpakt per 2 kg.

 
Conférence - Taste our Quality PDF Afdrukken E-mail

Conférence is een harde peer met een zoete, sappige smaak. Persoonlijk vinden wij deze peren het lekkerst als ze nog hard zijn. Daarom adviseren wij om Conférence altijd in de koelkast te bewaren.

Conférence kan je perfect uit het vuistje eten. Als je de kop eraf snijdt of bijt, kan je de peer makkelijk van boven naar beneden opeten zodat je op het einde enkel nog het klokhuis overhoudt. Maar je kan de peer uiteraard ook in stukjes snijden en schillen.

Conférence wordt ook veel gebruikt in receptjes.

Enkel de beste Conférence krijgt ons 'Taste our Quality'-label, m.a.w. een lekkere, harde peer met een frisgroene kleur.

Verpakt per 2 kg.

 
Granny Smith - Taste our Quality PDF Afdrukken E-mail

De uit Australië afkomstige appel van het ras Granny Smith dankt haar naam aan de eerste kweker van het ras: Granny Smith. De appel is felgroen van kleur. De Granny Smith heeft een friszure smaak en is een ideale appel om uit het vuistje als gezond tussendoortje te eten. Het vruchtvlees is lekker knapperig. Verwerk ze ook eens in een frisse fruitsalade of in warme gerechten.

Wat men niet weet is dat men deze appel ook in België kan telen, zoals op ons bedrijf! In supermarkten zal men op het etiket kunnen aflezen dat deze voornamelijk geïmporteerd worden, maar deze appel kan dus ook aangekocht worden bij ons. Goedkoper en veel beter voor het milieu!


Verpakt per 2 kg.