Ben je op zoek naar een leuke uitstap voor je klas? Kom ons bedrijf ontdekken vanuit een uniek standpunt. Wij zorgen voor een aangename en leerrijke ervaring. Bovendien krijgt elke leerling een flesje natuurzuiver appelsap en een verrassingspakketje.

Klasbezoek

Ben je op zoek naar een leuke uitstap voor je klas? Kom ons bedrijf ontdekken vanuit een uniek standpunt. Beleef onze smaaktest, waar alle verschillende appels en peren geproefd worden. Zo ontdekken we samen welke appel en peer het lekkerste is.

Klasbezoek & smaaktest

Wij stellen onze afdelingen ook open voor een rondeiding met degustatie. Volg de weg van het fruit, van het kleine boompje, tot aan het eindproduct in de winkel. Laat je entertainen door onze gidsen en proef onze lekkernijen. Een rondleiding is mogelijk van 15 januari tot 15 november.

Degustatie

Wil je na een boeiende en leerrijke rondleiding met een lekkere, vernieuwende degustatie, de innerlijke mens terug verwarmen? Geniet dan zeker van een deugddoende koffie uit ons aanbod. Wij bieden koffie à volonté aan, aangevuld met een heerlijk stukje appeltaart.

Koffie

Groepen vanaf 20 personen kunnen bij ons een rondleiding met degustatie volgen met achteraf een heerlijke broodmaaltijd. Deze broodmaaltijd heeft dezelfde samenstelling als de hoevepicknick, maar wordt in buffetvorm aangeboden.

Broodmaaltijd

Onze huistraiteur is een echte krak zijn vak. Deze culinaire tovenaar tovert iedere keer weer een simpel, maar overheerlijk menu uit zijn kookpotten.
De prijzen van deze streekgebonden culinaire ontdekkingstocht zijn steeds beschikbaar op aanvraag.

Warme hap

Ons bedrijf is gelegen in het hartje van het Hageland. Het Hageland is beroemd en geroemd vanwege de talloze wandel- en fietsroutes. Verken onze streek en kom zeker eens genieten van onze picknick op de hoeve. Smullen van verse producten in een stralende omgeving.

Standaardpicknick

Tijdens een (sportief) dagje uit, fiets je ook in de omgeving van ons fruitbedrijf, waar je een lekkere picknick kan bestellen om onderweg of ter plaatse van te smullen. Laat je smaakpapillen prikkelen door de unieke, verse en pure smaken van lokale producten.

Luxepicknick