Doorverkoop

Bent u op zoek naar een streekgebonden product? Werkt u in een horeca- of handelszaak, ontdek dan zeker onze producten en formules. Onze producten zijn typisch voor het Hageland.

Horeca - en handelszaken


Wij wensen zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van zowel de handelaar, zonder daarbij de kwaliteit van het sorteren uit het oog te verliezen. Handelaars en horeca kunnen onze streekproducten en hoeveproducten aankopen tegen voordelige prijzen.

Voordelige prijzen

De streekproducten van Fruit Vanhellemont kunnen aangekocht worden tegen voordelige prijzen.  Bij afhaling voorzien wij zelfs een extra korting.  Neem contact met ons op voor een lijst van deze producten en hun prijzen. 

Levering

Voor horeca- en handelszaken, gelegen in Oost-Brabant, zijn leveringen franco voor bestellingen vanaf 150 € (excl. leeggoed en BTW). Voor leveringen minder dan 150 € vragen we 15 € transportkosten.

Voor leveringen buiten deze regio vragen we 30 € transportkosten.

Voordelige prijzen

Voor onze appels en peren werken wij op basis van de veilingprijzen. Zo zijn wij flexibel met de markt.

Bij afhaling van onze streekproducten geniet u steeds van onze voordeligste prijzen, ongeacht de hoeveelheid. U krijgt er zelfs nog een afhaalkorting bovenop!

Vraag naar onze handelsprijzen en voorwaarden.

Straffe Streekverpakkingen

Voor leden van de vzw Streekproducten Vlaams-Brabant is er de mogelijkheid om de Straffe Streekverpakkingen te komen afhalen aan de officiële prijzen.