Nuttige links

Als consument weet je graag waar je voedsel vandaan komt en wie het heeft geproduceerd. Wanneer je rechtstreeks bij de boer koopt, weet je bovendien ook dat je steeds verse, kwalitatieve producten krijgt aangeboden.

Vlaams-Brabant is rijk aan streekproducten. Het succes ligt voor een groot deel aan zijn authentieke smaak en kwaliteit. Steeds meer mensen geloven in lokale, biologische en betrouwbare producten. Wie lust nu geen puur en vers product?!

Meensel-Kiezegem is een plaats en deelgemeente van de gemeente Tielt-Winge in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De deelgemeente bestaat uit Kiezegem in het westen en Meensel in het oosten.

Tielt-Winge is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven. De gemeente telt meer dan 10.000 inwoners en ligt in het hartje van het Hageland.

Beleef het prachtige Hageland – of verder - in een Citroën DS, een 2PK’tje, een Mehari, of op een scooter, E-bike of andere vintage klassebak. Kies uit tal van leuke eventformules, van gewoon heerlijk cruisen tot een rasechte themabelevenis.

Verzot op wandelen, fietsen, overnachten en genieten? Ontdek onze bruisende omgeving. Toerisme Vlaams-Brabant leidt je door het Hageland, de Groene Gordel en de kunststad Leuven.