Streekgebonden relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een streekgebonden relatiegeschenk? Onze producten en geschenkmanden zijn typisch voor het Hageland. De producten kunnen afzonderlijk, in een kistje of in een geschenkmandje verpakt worden. Alles is mogelijk.

Belgische streekmand? Geen probleem.

Heeft u vestigingen of bent u actief over heel België?  Zou u graag een Belgische geschenkdoos aanbieden aan uw buitenlandse relaties?  Geen probleem.  We hebben contacten met andere streekproducenten van de andere provincies en kunnen u zeer aantrekkelijke combinaties voorstellen.  Neem zeker contact met ons op voor meer informatie.

Relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn attenties zoals een fles wijn, een streekmand, ... .Als u streekproducten  als relatiegeschenk schenkt,  is de waarde van het geschenk doorslaggevend om te bepalen of de btw op de aftrekbaar is.

Als het geschenk meer dan € 50 (excl. btw) kost, is de btw op de aankoop niet aftrekbaar. Indien minder dan €50, dan is de btw volledig recupereerbaar. Een streekmand, die als geschenk wordt gegeven, mag niet meer dan € 50 (excl. btw) bedragen.

Streekproducten voor het personeel

Wanneer u naar aanleiding van een bijzondere gelegenheid (Sinterklaas, Nieuwjaar, verjaardag, bedrijfsjubileum …) streekproducten geeft aan de personeelsleden, wordt dit beschouwd als een sociaal voordeel wanneer ze aan al uw werknemers worden geschonken zonder onderscheid.

De btw op de aankoop is dan aftrekbaar wanneer de aankoopprijs niet meer dan € 35 (excl. btw) bedraagt.

Een eigen etiket

Wij bieden je eveneens de mogelijkheid om op onze producten een eigen etiket te voorzien.

U geeft ons het ontwerp en wij zorgen voor de rest!