Team

Fruitteeltbedrijf Vanhellemont werd opgestart in 1969 door André Vanhellemont en Jeannine Nijs. In 1994 heeft de oudste zoon, Mario Vanhellemont, de helft van het bedrijf overgenomen en werkt hij samen met zijn ouders. Sedert 2004 is ook de jongste zoon, Gert Vanhellemont, mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van het bedrijf. Het bedrijf stelt +/- 15 pers tewerk gedurende het ganse jaar.

Gert Vanhellemont

Sorteercentrum

Na zijn marketing opleiding vervoegde hij het familiebedrijf en werd hij hoofd van het sorteercentrum. Ook de streekproducten boeien hem eindeloos.

André Vanhellemont

Transport – Veiling

De vader des huizes regelt het transport. Sinds 2004 is maarschalk in de Keizerlijke Commanderie van de Edele Haspengouwse Fruyteniers en hun Gastronomie.

Mario Vanhellemont

(Milieu) Technisch specialist

Onder zijn impuls was het bedrijf één van de eerste in het Hageland die op een milieuvriendelijke manier ging telen. Ook nu nog volgt hij de nieuwste teelttechnische systemen.

Jeannine Nijs

Streekproducten – Gids

Jeanine is de drijvende kracht achter de eigen streekproducten. Daarenboven gidst ze elke rondleiding met evenveel enthousiasme en passie.