Recepten

Op deze pagina kan je een aantal ideetjes vinden hoe je creatief kan omgaan met onze producten. Van lekkere cocktails tot zoete dessertjes. Heb je zelf ook een verrassend recept, aarzel niet om het ons door te mailen. Wij zullen het dan ook op onze website plaatsen. SMAKELIJK!

Op zoek naar de ideale starter voor een gezellige avond? Verkies je cocktails, of prefereer je liever mocktails? Kies zelf uit onze verschillende, overheerlijke toppers.

Aperitief/cocktail

Verwen je -gasten- met een heerlijk hapje. Fan van gerookte zalm, zwarte pens, … of geitenkaas? Laat je verrassen door deze uitdagende smaken.

Aperitiefhapjes

Op zoek naar de ideale opwarmer voor je hoofdgerecht? Heb je liever een warm of een koud gerecht? Proef al onze gerechtjes en vertel ons wat jij het lekkerste vindt.

Voorgerechten

Afwisseling nodig voor de traditionele groentesoep? Dan raden wij jou zeker en vast onze fruitsoepen aan. Een soepje van appel of van peer, smaakt sowieso naar meer.

Soepen

Het hoofdgerecht, of de pièce de résistance, zal ongetwijfeld een voltreffer zijn met onze recepten. Van een frisse salade tot een stukje wild vlees! Genieten geblazen.

Hoofdgerechten

Afsluiten doen we met een knal! Van een zoete pannenkoek tot een frisse limoensorbet. Van perenadvokaat naar een heerlijke appelthee. Warm en/of koud, het is jouw keuze.

Desserts

Tijd voor een nieuwe klassieker aan te brengen. Het Hagelandse Duo! Deze drank houdt van een goed wijnglas, is verzot op perenadvokaat en Hagelandkoffie en wordt liefst warm geserveerd.

Digestieven