Wie zijn wij?

Het familiebedrijf Fruit Vanhellemont is in de loop der jaren uitgebreid. Je kan ons bedrijf onderverdelen in 3 afzonderlijke takken: het fruitteeltbedrijf, het sorteercentrum en de hoeveproducten.

Virtuele video rondleiding

Het fruit- en sorteerbedrijf Vanhellemont is gelegen te Meensel-Kiezegem, in hartje Hageland en bestaat uit vader Andre, moeder Jeannine en de zonen Mario en Gert.

Ontdek ons bedrijf

Het fruitbedrijf stelt +/- 15 personen tewerk. Hierdoor beschikken wij over de nodige mankracht en installatie om dagelijks ongeveer 20 000 kg fruit marktklaar te maken.

Maak kennis met ons team

Gelegen te Meensel-Kiezegem, een deelgemeente van Tielt-Winge, in de driehoek Diest, Leuven en Tienen, zijn wij gesitueerd in het hartje van het Hageland.

Contacteer ons

KMO Laureaat Vlaams-Brabant & Brussel 2014-2015

De KMO Laureaat is dé KMO award in Vlaanderen en Brussel. Elke twee jaar kiest UNIZO de KMO Laureaat, die wordt verkozen op basis van de geleverde prestaties inzake innovatie, internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, corporate governance, marketing & communicatie.
Voor de provincie Vlaams-Brabant & Brussel is ons bedrijf, Fruit Vanhellemont, tot winnaar uitgeroepen.