Panna cotta met peren van het huis

Benodigdheden:
2,5dL Room
60gr Suiker
1 Vanillestokje
4gr Gelatine

Warme appelpudding met peren v/h huis

Benodigdheden:
75gr boter op kamertemperatuur
75gr+ 1 eetlepel bruine suiker
2 eieren (losgeklopt)
75gr zelfrijzende bloem

Vanillepudding met mascarpone/ perenadvocaatijs

Benodigdheden:
1L melk
75gr Fijne suiker
1 Pakje vanillepudding
3 Eidooiers

Wafeltje van ons Bomma met appel, hagelandkoffie en perenadvokaatijs

Benodigdheden:
Wafeltje van ons Bomma met appel
1,2L Hagelandkoffie
2 Blaadjes gelatine
Perenadvokaatijs

Kaas trio met creme caramel

Benodigdheden:
1 Stukje gorgonzola
1 Stuk la brique president
1 bolleke geitenkaas
Cremé caramel

Panna cotta van chocolade en perenadvokaat

Benodigdheden:
250mL room
100mL melk
80gr suiker
3gr gelatine (1,5 blaadje)

Mascarponekaas met perenlikeur en peren van het huis

Benodigdheden:
250gr Mascarponekaas
1dL Perenlikeur
Peren van het huis
1 Blaadje gelatine

Mousse van witte chocolade en mascarpone kaas

Benodigdheden:
2 eieren
5gr fijne suiker
110gr Witte chocolade
175gr Mascarpone kaas

Parfait van peer en cranberry’s

Benodigdheden voor 1 liter:
2 Eierdooiers
40gr Fijne suiker
60 mL Melk
1 Vanillestokje

Hagelandkoffie met perenadvokaat ijs en mini spiegel koek

Benodigdheden:
1,5L Hagelandkoffie
2 stuks Gelatineblaadjes
Perenadvocaatijs
Mini spiegelkoek

Ijsdesssert met perenadvokaat

Benodigdheden:
1/2 L room
150gr Fijne suiker
20gr Vanillesuiker
3 Eieren

Appelthee soepje met limoensorbet

Benodigdheden:
Appelthee
Jonagoldlikeur
Limoen of perenadvocaatijs
Honing

Hagelandse rijstpap

Benodigdheden:
1l verse koemelk of volle melk
125g dessertrijst
1 kaneelstokje
Snuifje saffraan

Pannenkoek met Peren van ‘t Huis en ijs

Benodigdheden:
Siroop van peren van ‘t Huis
Aardappelbloem
Perenlikeur
Gember

Verse Doyenné-peer met perenadvocaat en ijs

Benodigdheden:
Verse Doyenné
Vanille-ijs
Perenadvocaat
Pistachenoten

Perentrifle met Perenadvocaat

Benodigdheden:
1 dikke Conférence-peer
6 elp perenadvokaat
2 elp vloeibare honing
2 Hoegaardse speculooskoeken

Perentrifle met perenlikeur

Benodigdheden:
1 dikke Conférence-peer
2 elp perenlikeur
2 Hoegaardse speculooskoeken
250 g mascarponekaas

Mascarponesaus met Perenadvocaat

Benodigdheden voor 10 personen:
3 eidooiers
60 g bloemsuiker
160 g mascarponekaas
1 dl perenadvokaat