Hoofdgerecht
- Hertengebraad met perenstrudel
- Chiconnetjes witloof met hagelands gedroogde ham, appel/peren chutney
- Gerookte eendenborst met appelconfituur en hoegaardse speculaas
- Waterzooi van vis met saffraan saus
- Roze zalm in appelcider
- Kalkoengebraad met peren in appel/perenwijn
- Slaatje met kleurmozaïek en kipfiletsreepjes
- Eendefilet met paprika-appel mozaïek
- Kipfilet met peren-mosterdsaus
Hertengebraad met perenstrudel
Benodigdheden:
Hertengebraad
boter
peper en zout
Bladerdeeg (groot formaat)
Chiconnetjes witloof met hagelands gedroogde ham, appel/peren chutney
Benodigdheden:
Witloof (mini)
Appel/peren chutney
Tartelletjes
Kersttomaat
Gerookte eendenborst met appelconfituur en hoegaardse speculaas
Benodigdheden:
Gemengde sla
Gerookte eendenborst
Appelconfituur
Hoegaardse speculaas
Waterzooi van vis met saffraan saus
Benodigdheden:
Brunoise van groenten, extra kleine blokjes
Vaste vis om te bakken
Bloem
Boter
Roze zalm in appelcider
Benodigdheden:
Appelcider
Roze zalm
1 Sjalot
Teentje look
Kalkoengebraad met peren in appel/perenwijn
Benodigdheden:
1kg Kalkoengebraad
Boter
Red Curry pasta
Maizena
Slaatje met kleurmozaïek en kipfiletsreepjes
Benodigdheden 4 personen:
2 kippenfilets
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
1/2 gele paprika
Eendefilet met paprika-appel mozaïek
Benodigdheden 4 personen:
2 eendefilets
1 dl demi-glace
50 g boter
1 rode paprika
Kipfilet met peren-mosterdsaus
Benodigdheden:
4 kipfilets
25 g boter
kippenkruiden
2 Conférence-peren